Toimitusjohtajalle lisävoimaa

Toimitusjohtajan työhön on nyt tarjolla lisävoimaa. Erityisesti PK-yrityksissä toimarin rooli saattaa ulottua juoksupojasta juhlapuhujaksi. Työssä on hyviä puolia mutta tekemisen määrä saattaa uuvuttaa tai estää tärkeiden asioiden toteuttamisen.

Arvolupaus

Olen vuosien varrella huomannut kolme asiaa, missä toimari tarvitsisi apua:

  1. Resurssia eli kaveria asioiden tekemiseen
  2. Sparraajaa itselleen ja lähipiiriin
  3. Kehittäjää viemään läpi tarvittavia uudistuksia

Näihin kolmeen asiaan huomaan myös oman työni keskittyneen. Siksi päätin tuotteistaa osaamiseni, kokemukseni ja tekemiseni juuri tähän. Olen toimitusjohtajalle resurssi, sparraaja ja tekijä.

Tekemistä, osaamista ja kokemusta

IMG_2350Oman toiminnan kehittäminen on yleensä vaikeaa ja niin myös tässä tapauksessa. Kesti melko pitkään löytää itselle uusi kirkastettu toiminnan suunta. Olen toki kertonut olevani vuokrajohtaja ja siitä on syntynytkin toimeksiantoja. Varatoimitusjohtajana olen tässä yhteydessä toimitusjohtajalle varamies, joka mahdollistaa oikealle toimitusjohtajalle loman tai keskittymisen johonkin muuhun.

Terveisin Heikki, toimitusjohtajan apuna

Soita 0400 882442

http://www.hippocampus.fi/networks/

Comments are closed.